Twee jeugdprinsessen dit jaar.

24 januari 2020

 

De Dwèrse jeugd van Nuenen heeft dit jaar niet één maar twee jeugdprinsessen, die vergezeld gaan van twee adjudantes: een prachtig jeugdkwartet!

Prinsessen Suus Elmans, Suus Arts en hofdames Silke Coolen en Marly Swinkels zwaaien dit carnavalsseizoen de scepter over de jeugd in Dwèrsklippelgat.

Ze zitten allevier in groep 8 op basisschool De Dassenburcht. DAS dus niet toevallig dat hun motto is: ‘Met 4 meer plezier, DAS pas carnaval!’ Op naar vette feestjes met carnaval 2020! Alaaf!

 

Het laatste nieuws

Jassen container

Jassen container

Baal jij ook altijd zo als je je jas in de kroeg weer eens kwijt bent? Dan hebben wij nu de oplossing! Een jassen container in het Park tijdens carnaval!

Lees meer
Kleurplaat Optocht

Kleurplaat Optocht

Ook aan de kleintjes wordt gedacht met carnaval! Wat dacht je van deze prachtige kleurplaat! Deze staat ook in de carnavalskrant. Download ‘m hier!

Lees meer
Huisregels

Huisregels

Hoe zorgen we er samen voor dat carnaval leuk, gezellig én veilig verloopt? Lees hier alles over onze huisregels, dan maken we er één groot feest van!

Lees meer
Optocht: het goat aan!

Optocht: het goat aan!

Het goat aan! De optocht van C.V. De Dwèrsklippels is in volle voorbereiding. Lees hier verder voor alle informatie.

Lees meer
In Memoriam: Piet Verhees

In Memoriam: Piet Verhees

Maandag 9 januari j.l. is ons erelid Piet Verhees overleden. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe. Lees hier verder.

Lees meer