600 Schon vrouwkes

22 februari 2020

 

Wát een fantastische avond in het dorp gisteren! Met maar liefst zo’n 600 ladies samen, op de geweldige muzikale klanken van Losbandig Dames Percussieband uit Berkel Enschot. Ontzettend bedankt voor jullie gezelligheid.

De mooiste, grappigste, creatiefste, origineelste en inventiefste outfits kwamen voorbij. De anonieme jury had het er erg moeilijk mee, maar was toch unaniem in haar beslissing.

Grote groepen:

1ste prijs: Sprookjes van Hans Andersom

2de prijs: Familie Sanders, blaas je op de fluit dan worden ze anders

3de prijs: uit(vaart)feest onderneming

Kleine groepen:

1ste prijs: Chinese muur – Wereldwonder

2de prijs: Heel Holland kakt

3de prijs: Kauwgomballenautomaat

Wil je de foto’s terugzien? Dat kan in ons fotoalbum Schon Vrouwkes 2020. Klik hier.

 

 

 

Het laatste nieuws

Glimlach dankzij dwèrse keitjes

Het begon als een plan voor een creatieve activiteit voor haar minigarde, maar de ‘dwèrse keitjes’ van Daisy van Hees ontketenden een steentjesrage in Dwèrsklippelgat.

Lees meer

Toch een beetje carnaval

Om toch even het carnavalsgevoel op te roepen in Dwèrsklippelgat maakten die-hard carnavallers Gertje Raassens en Dick Boonman een Nuenens carnavalslied.

Lees meer

Nieuwe website is live!

Vol trots presenteren wij onze volledig vernieuwde website. Helemaal in de stijl van C.V. de Dwèrsklippels! Boordevol wetenswaardigheden, mooie foto’s, een overzichtelijke agenda en alle evenementen.

Lees meer

De Club111-verrassing

Onze carnavalsvereniging heeft onverwacht een cheque van 444 euro gekregen van Club111. Een fantastische geste, die heel welkom is en goed gebruikt zal worden voor carnaval 2022. Bedankt allemaal!

Lees meer

Dank voor de Clubsupport

Wauw, wat zijn wij blij en trots dat zóveel mensen op De Dwèrsklippels hebben gestemd bij Rabo ClubSupport! Onze vereniging krijgt maar liefst 1.164,18 euro van de Rabobank dankzij jullie support!

Lees meer

Streep door carnaval 2021

De besturen van de carnavalsverenigingen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten hebben besloten in 2021 géén traditioneel carnavalsprogramma te organiseren. We richten ons nu op carnavalsseizoen 2022.

Lees meer
Cart
  • No products in the cart.