Scenario’s carnaval 2021

Datum: 9 juli 2020

 

Hoe gaat carnaval 2021 eruitzien? Het bestuur presenteerde tijdens de ALV vier scenario’s.

Carnaval 2021 staat bol van de onzekerheid vanwege corona. Toch zijn we hard bezig zijn om alle evenementen in de steigers te zetten. Of en hoe carnaval 2021 kan doorgaan blijft echter spannend!

Samen met onze zusterverenigingen hebben we vier scenario’s uitgewerkt. Afhankelijk van de corona-ontwikkelingen bekijken we continu welk van de vier opties we gaan volgen. Deze variëren van het vieren van carnaval zoals we dat kennen, tot het zwartste scenario dat we carnaval 2021 moeten afblazen.

Begin september komen we met alle zusterverenigingen bij elkaar voor de programma’s in het najaar (zoals het DwèrsDebuut). Uiterlijk november/december hakken we knopen door over de rest van het programma.

Natuurlijk hopen we van harte dat carnaval 2021 gewoon kan doorgaan. Maar veiligheid en gezondheid staan uiteraard voorop. 

 

Het laatste nieuws

Jassen container

Jassen container

Baal jij ook altijd zo als je je jas in de kroeg weer eens kwijt bent? Dan hebben wij nu de oplossing! Een jassen container in het Park tijdens carnaval!

Lees meer
Kleurplaat Optocht

Kleurplaat Optocht

Ook aan de kleintjes wordt gedacht met carnaval! Wat dacht je van deze prachtige kleurplaat! Deze staat ook in de carnavalskrant. Download ‘m hier!

Lees meer
Huisregels

Huisregels

Hoe zorgen we er samen voor dat carnaval leuk, gezellig én veilig verloopt? Lees hier alles over onze huisregels, dan maken we er één groot feest van!

Lees meer
Optocht: het goat aan!

Optocht: het goat aan!

Het goat aan! De optocht van C.V. De Dwèrsklippels is in volle voorbereiding. Lees hier verder voor alle informatie.

Lees meer
In Memoriam: Piet Verhees

In Memoriam: Piet Verhees

Maandag 9 januari j.l. is ons erelid Piet Verhees overleden. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe. Lees hier verder.

Lees meer