Rabobank Clubsupport: Stem op ons!

Rabobank Clubsupport: Breng nu je stem uit op ons!

Datum: 05 oktober 2020

 

Carnaval 2021 zal niet zo zijn als carnaval 2020… Maar we willen als vereniging toch kijken wat er wél mogelijk is volgend jaar. Dit soort tijden boort ook creativiteit aan en we willen niet stilstaan. Om dit financieel mogelijk te maken, hebben we ons ingeschreven voor de Rabobank ClubSupport-actie. En we zouden heel blij zijn als jullie op De Dwèrsklippels willen stemmen voor deze actie. Dat kost je niks, behalve een kleine moeite.
Op www.rabobank.nl/clubsupport kunnen leden van de Rabobank hun stem laten horen. Je kunt stemmen tot en met 25 oktober.

We rekenen op jullie!!

 

 

 

 

 

 

Het laatste nieuws

Jassen container

Jassen container

Baal jij ook altijd zo als je je jas in de kroeg weer eens kwijt bent? Dan hebben wij nu de oplossing! Een jassen container in het Park tijdens carnaval!

Lees meer
Kleurplaat Optocht

Kleurplaat Optocht

Ook aan de kleintjes wordt gedacht met carnaval! Wat dacht je van deze prachtige kleurplaat! Deze staat ook in de carnavalskrant. Download ‘m hier!

Lees meer
Huisregels

Huisregels

Hoe zorgen we er samen voor dat carnaval leuk, gezellig én veilig verloopt? Lees hier alles over onze huisregels, dan maken we er één groot feest van!

Lees meer
Optocht: het goat aan!

Optocht: het goat aan!

Het goat aan! De optocht van C.V. De Dwèrsklippels is in volle voorbereiding. Lees hier verder voor alle informatie.

Lees meer
In Memoriam: Piet Verhees

In Memoriam: Piet Verhees

Maandag 9 januari j.l. is ons erelid Piet Verhees overleden. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe. Lees hier verder.

Lees meer