Rabobank Clubsupport: Stem op ons!

Rabobank Clubsupport: Breng nu je stem uit op ons!

Datum: 05 oktober 2020

 

Carnaval 2021 zal niet zo zijn als carnaval 2020… Maar we willen als vereniging toch kijken wat er wél mogelijk is volgend jaar. Dit soort tijden boort ook creativiteit aan en we willen niet stilstaan. Om dit financieel mogelijk te maken, hebben we ons ingeschreven voor de Rabobank ClubSupport-actie. En we zouden heel blij zijn als jullie op De Dwèrsklippels willen stemmen voor deze actie. Dat kost je niks, behalve een kleine moeite.
Op www.rabobank.nl/clubsupport kunnen leden van de Rabobank hun stem laten horen. Je kunt stemmen tot en met 25 oktober.

We rekenen op jullie!!

 

 

 

 

 

 

Het laatste nieuws

Prinsenwissels naar januari 2022

De Prinsenwissels van november worden verplaatst naar januari. Dit hebben de vier besturen van de carnavalsverenigingen vrijdag j.l. besloten. Lees hier verder.

Lees meer
Tweede series hints van de Neije!

Tweede series hints van de Neije!

Hierbij de tweede serie hints van de nieuwe Hoogheden van Dwersklippelgat! Heb jij al enig idee? We horen al enkele namen circuleren! Dat maakt het extra spannend! Klik hier om verder te lezen.

Lees meer
Nieuwe hints… voor de jeugd!

Nieuwe hints… voor de jeugd!

Klik hier om de tweede serie hints voor de nieuwe jeugdprins of-prinses te lezen! Ben jij ook zo benieuwd??? We wachten in spanning af…. of ga jij echt op “Prinsenjacht”???

Lees meer

Eerste hints van de Neije…

Ze zijn “onder ons”…. de nieuwe kartrekkers van Dwèrsklippelgat. Wie oh wie gaan Prinses Femme en haar Drie Mannen opvolgen?? De spanning stijgt langzaam naar een hoogtepunt…

Lees meer