Prinses Femme en de 3 mannen

16 november 2019

Prinses Femme en de 3 mannen zijn het nieuwe kwartet van De Dwèrsklippels. Hun motto is Let’s Pronk!

Prinses Femme alias Femke Arts (44) is geboren in Geldrop, maar al vanaf 1984 getogen in Nuenen. Samen met haar man Jan Arts (een van de 3 mannen) hebben zij twee dochters, Loes (15) en Suus (11).

Femke is zelfstandig ondernemer als projectinrichter met haar bedrijf FEM! interieur projecten en is ook inzetbaar als zelfstandig trouwambtenaar (BABS). In 2006 was Femke de eerste prinses van C.V. Raod van Zatterdag en was tevens een van de 4Fun van Prins Heppie van De Dwersklippels in 2013.

De Nuenense Pronkzittingen zijn onlosmakelijk verbonden met Femke die zij 11 jaar heeft gepresenteerd en is hierin nog steeds actief als organisatie (vandaar haar motto Let’s Pronk!).

Afgelopen jaar heeft Femke na 3 jaar afscheid genomen als bestuurslid van De Dwersklippels en mag nu zelf de scepter zwaaien! Carnaval is voor Femke vooral verbroedering en het mooiste feest van het jaar!

Adjudant Jan Arts (48) is geboren op 11-11 als zoon van Oud Prins van De Dwersklippels, Plasticanus, Jo Arts waardoor het carnaval hem dus met de paplepel is ingegoten.

Inmiddels is Jan zelf ook een Oud Prins van De Dwersklippels en was in 1999 ook de eerste Prins van de Raod van Zatterdag.

Jan is de vader van Loes en Suus en is eveneens zelfstandig ondernemer met zijn eigen bedrijf JAN! projecten en montage waardoor hij veel in het buitenland werkzaam is in de standbouw.

Sinds 11 jaar is Jan de voorzitter van Club111, een stichting die financiële steun biedt aan carnaval gerelateerde doeleinden voor kinderen, gehandicapten, ouderen en algemeen belang in Nuenen c.a.

Adjudant Harry Smulders (43) is geboren en getogen in Nuenen als slagerszoon van Slagerij Smulders. Samen met zijn broer Bas runde Harry ooit restaurant en cateringbedrijf Maison Tres Bonne aan De Berg in Nuenen. Harry is eveneens een oud-prins en voormalig voorzitter van de Raod van Zatterdag en heeft een grote passie voor hockey en wintersporten.

Adjudant Remco van den Bogaard (48) is geboren in Eindhoven maar woont al sinds zijn jeugd in het Nuenense. Samen met zijn Deense vrouw Susan heeft Remco een zoon Tim (12) en een dochter, Lotte (11). Remco is sinds enkele jaren bestuurslid van Club111 Nuenen en is zelfstandig ondernemer als bedrijfsadviseur bij een aantal bedrijven in de regio. In zijn vrije tijd gaat Remco graag de natuur in met zijn hond en staat regelmatig aan de zijlijn van de sportvelden om zijn kinderen aan te moedigen.

 

Het laatste nieuws

Info Tienertent

Info Tienertent

Lees hier belangrijke praktische informatie over de Tienertent avonden. Tevens kun je hier de huisregels en infobrief van de Gemeente.

Lees meer
Haltetijden Lijn 111

Haltetijden Lijn 111

Bekijk hier het schema van de haltetijden van Lijn 111. Gratis pendelen tussen Nuenen, Gerwen en Nederwetten tijdens carnaval.

Lees meer
Kaartverkoop 2024

Kaartverkoop 2024

Lees hier wanneer de kaartverkoop voor onze evenementen van start gaat. Voorverkoop voor onze leden en vrije verkoop.

Lees meer
Onze hoogheden!

Onze hoogheden!

Vrijdag 18 november was het dan eindelijk zover. Onze nieuwe Jeugdprins en Prins Carnaval 2024 werden bekend gemaakt!

Lees meer
Jubileumfeest succes!

Jubileumfeest succes!

Vrijdag 10 november hebben ruim 400 feestneuzen kunnen genieten van een geweldig jubileumfeest. Lees hier het verslag.

Lees meer
Interview: 66 jaar DK

Interview: 66 jaar DK

Al 66 jaar zijn we als Dwersklippels aanjager van carnaval in Nuenen. Roel over een stukje terugblik, maar vooral vooruitblik op ons komende jubileumjaar. We hebben er zin in!

Lees meer