Paul Coolen erelid Dwèrsklippels

9 juli 2020

 

Tijdens de ALV is Paul Coolen benoemd tot erelid van de vereniging. En dat werd tijd! Paul is sinds 1965 lid van de Dwèrsklippels, lid van verdienste sinds 1998, bekleedde diverse (bestuurs)functies, was zelf prins en adjudant, medeorganisator van het concert carnavalesk, seniorencarnaval en heeft veel voor de tienertent gedaan. En dit jaar is hij 55 jaar lid.

Meer dan reden genoeg om hem eens goed in het zonnetje te zetten. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 9 juli werd hij daarom voorgedragen als erelid van onze vereniging. De ALV was het hier unaniem mee eens.

Twee dagen later heeft het bestuur hem thuis gefeliciteerd met zijn eervolle vermelding, uiteraard vergezeld van een bos bloemen. Gefeliciteerd Paul en nog vele mooie carnavalsjaren!

 

 

Het laatste nieuws

Jassen container

Jassen container

Baal jij ook altijd zo als je je jas in de kroeg weer eens kwijt bent? Dan hebben wij nu de oplossing! Een jassen container in het Park tijdens carnaval!

Lees meer
Kleurplaat Optocht

Kleurplaat Optocht

Ook aan de kleintjes wordt gedacht met carnaval! Wat dacht je van deze prachtige kleurplaat! Deze staat ook in de carnavalskrant. Download ‘m hier!

Lees meer
Huisregels

Huisregels

Hoe zorgen we er samen voor dat carnaval leuk, gezellig én veilig verloopt? Lees hier alles over onze huisregels, dan maken we er één groot feest van!

Lees meer
Optocht: het goat aan!

Optocht: het goat aan!

Het goat aan! De optocht van C.V. De Dwèrsklippels is in volle voorbereiding. Lees hier verder voor alle informatie.

Lees meer
In Memoriam: Piet Verhees

In Memoriam: Piet Verhees

Maandag 9 januari j.l. is ons erelid Piet Verhees overleden. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe. Lees hier verder.

Lees meer