Paul Coolen erelid Dwèrsklippels

9 juli 2020

 

Tijdens de ALV is Paul Coolen benoemd tot erelid van de vereniging. En dat werd tijd! Paul is sinds 1965 lid van de Dwèrsklippels, lid van verdienste sinds 1998, bekleedde diverse (bestuurs)functies, was zelf prins en adjudant, medeorganisator van het concert carnavalesk, seniorencarnaval en heeft veel voor de tienertent gedaan. En dit jaar is hij 55 jaar lid.

Meer dan reden genoeg om hem eens goed in het zonnetje te zetten. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 9 juli werd hij daarom voorgedragen als erelid van onze vereniging. De ALV was het hier unaniem mee eens.

Twee dagen later heeft het bestuur hem thuis gefeliciteerd met zijn eervolle vermelding, uiteraard vergezeld van een bos bloemen. Gefeliciteerd Paul en nog vele mooie carnavalsjaren!

 

 

Het laatste nieuws

Kaartverkoop 2024

Kaartverkoop 2024

Lees hier wanneer de kaartverkoop voor onze evenementen van start gaat. Voorverkoop voor onze leden en vrije verkoop.

Lees meer
Onze hoogheden!

Onze hoogheden!

Vrijdag 18 november was het dan eindelijk zover. Onze nieuwe Jeugdprins en Prins Carnaval 2024 werden bekend gemaakt!

Lees meer
Jubileumfeest succes!

Jubileumfeest succes!

Vrijdag 10 november hebben ruim 400 feestneuzen kunnen genieten van een geweldig jubileumfeest. Lees hier het verslag.

Lees meer
Interview: 66 jaar DK

Interview: 66 jaar DK

Al 66 jaar zijn we als Dwersklippels aanjager van carnaval in Nuenen. Roel over een stukje terugblik, maar vooral vooruitblik op ons komende jubileumjaar. We hebben er zin in!

Lees meer
Vacatures Bestuur

Vacatures Bestuur

Wij zoeken nieuwe bestuursleden! Draag jij het Nuenense carnaval een warm hart toe en vind jij beleid maken leuk? Klik dan snel verder.

Lees meer
Save the date: 10 november!

Save the date: 10 november!

Feest met ons 66-jarig jubileum mee het komend carnaval. Op 10 november starten we dit bijzondere, nieuwe seizoen dan ook met een onvergetelijk openingsfeest.

Lees meer