Jeugdcarnaval

KLIK HIER VOOR INFORMATIE OVER HET PROGRAMMA
Nieuwe kartrekkers Jeugdcarnaval 2019 bekend: Prins Joshua met zijn Prinsessen Anouk en Kyra

Op zaterdagmiddag 17 november zijn de nieuwe kartrekkers van de Jeugdcarnaval in Nuenen bekend gemaakt.

Na het afscheid van Prins Nick en Prinses Esmee, die er in 2018 een echte Dwèrse carnaval en een fantastisch feest voor de jeugd in Nuenen van hebben gemaakt werd de spanning tijdens een zinderende spelmiddag verder opgevoerd. Tijdens het Ren je Rot spel werden verschillende hints gegeven die leidden naar het nieuwe prinselijke gezelschap. Tijdens de pauze werd er druk gespeculeerd van welke school de nieuwe Jeugdprins(es) zou komen.

Eenmaal terug in de zaal werden de lichten gedoofd en kwamen er op het grote scherm foto’s voorbij. Nog steeds was niet duidelijk om wie het ging. Daar komen de rolcontainers! De Jeugdburgemeester en haar wethouders draaien de containers om en ……..LEEG!
Maar wacht eens, harde muziek op de beat van “Rampeneren” de lichten gaan aan en daar komt een mooie Prins de trap af gelopen.
Het blijkt Joshua Van Liessum te zijn uit groep 8 van de Rietpluim. Op de vraag of hij deze carnaval dit jaar alleen zal gaan vieren wijst hij de zaal op de hint “Zeg maar JA, dan krijg je er 2”. Iedereen roept op zijn commando JA en daar komen aan weerszijde 2 dames in prachtige jurken naar beneden. Het blijken de prinsessen Anouk Scheepens en Kyra van Zuylen, ook van de Rietpluim. Waarom 2 prinsessen? “Nou, ik kon eigenlijk niet kiezen, dus heb ik ze allebei gekozen”. Wat een bofkont die prins Joshua! Met hun motto “Zing een lied op die beat” zullen ze er ongetwijfeld voor zorgen dat alle kinderen gaan meezingen, dansen en hossen op hun eigen geschreven lied. Carnaval 2019 beloofd weer een geweldig feest te worden met dit muzikale prinsentrio!