Prinses Femme en haar drie mannen

Dit zijn prinses Femme en haar drie mannen

 

Prinses Femme alias Femke Arts (44 ) is geboren in Geldrop, maar al vanaf 1984 getogen in Nuenen. Samen met haar man Jan Arts (een van de 3 mannen) heeft zij twee dochters, Loes (15) en Suus (11). Suus is dit jaar een van de twee jeugdprinsessen. Femke is zelfstandig ondernemer als projectinrichter met haar bedrijf FEM! interieurprojecten en is ook inzetbaar als zelfstandig trouwambtenaar (BABS). In 2006 was Femke de eerste Prinses van C.V. Raod van Zatterdag en was tevens een van de 4Fun van Prins Heppie van De Dwèrsklippels in 2013. De Nuenense Pronkzittingen zijn onlosmakelijk verbonden met Femke; 11 jaar lang presenteerde zij deze tonpraatavonden. Ze is nog steeds actief binnen de werkgroep Pronkzittingen – vandaar ook haar motto Let’s Pronk. Afgelopen jaar heeft Femke na 3 jaar afscheid genomen als bestuurslid van De Dwèrsklippels en nu mag ze zelf de scepter zwaaien! Carnaval is voor Femke vooral verbroedering en het mooiste feest van het jaar.

Jan Arts (48) is geboren op 11-11 als zoon van oud-prins van De Dwèrsklippels Plasticanus (Jo Arts). Carnaval is hem dus met de paplepel ingegoten. Inmiddels is Jan zelf ook een oud-prins van De Dwèrsklippels en hij was in 1999 ook de eerste prins van de Raod van Zatterdag. Jan is sinds 11 jaar de voorzitter van Club111, een stichting die financiële steun biedt aan carnavalgerelateerde doeleinden voor kinderen, gehandicapten, ouderen en algemeen belang in Nuenen C.A..

Harry Smulders (43) is geboren en getogen in Nuenen als slagerszoon van Slagerij Smulders. Samen met zijn broer Bas runde Harry ooit restaurant en cateringbedrijf Maison Très Bonne aan De Berg in Nuenen. Harry is eveneens een oud-prins en voormalig voorzitter van de Raod van Zatterdag en heeft een grote passie voor hockey en wintersporten.

Remco van den Bogaard (48) is geboren in Eindhoven, maar woont al sinds zijn jeugd in het Nuenense. Samen met zijn Deense vrouw Susan heeft Remco een zoon Tim (12) en een dochter, Lotte (11). Remco is sinds enkele jaren bestuurslid van Club111 Nuenen en is zelfstandig ondernemer als bedrijfsadviseur bij een aantal bedrijven in de regio. In zijn vrije tijd gaat Remco graag de natuur in met zijn hond en staat regelmatig langs het sportveld om zijn kinderen aan te moedigen.