Prinsessen Suus en Suus….

Prinsessen Suus en Suus….

 

De Dwèrse jeugd van Nuenen heeft dit jaar niet één maar twee jeugdprinsessen: Suus Arts en Suus Elmans, voor het gemak maar even Suus2 genoemd. Ze gaan vergezeld van hofdames Silke Coolen en Marly Swinkels. Op de foto van links naar rechts: hofdame Marly, prinses Suus E, prinses Suus A en hofdame Silke.

Bij hun aantreden zaten ze alle vier in groep 8 van basisschool De Dassenburcht. DAS dus niet toevallig dat hun motto is: ‘Met 4 meer plezier, DAS pas carnaval!’

De twee prinsessen hebben carnaval met de paplepel ingegoten gekregen: Suus Elmans ging als pasgeboren baby al in de kinderwagen mee carnavallen met haar ouders, die allebei actief zijn binnen de Dwèrsklippels. Suus danst al jaren bij de dansgarde van onze vereniging.

Suus Arts is helemaal een carnavalskind; ze groeide zowat op bij de Dwèrsklippels en met carnaval. Haar beide ouders zijn prins(es) geweest van de Raod van Zatterdag als en dit jaar pronken ze als prinses en adjudant bij onze vereniging. En ze zijn maar wat trots op de driedubbelklapper die hun gezin dit jaar carnavalsgewijs heeft.