Vrijwilligers gezocht Kindercarnaval!!

04 Januari 2016
Vrijwilligers gezocht Kindercarnaval!!


Het lijkt nog erg ver weg, maar voor je het weet staat carnaval al weer voor de deur. Alle carnavalsverenigingen zijn alweer druk in de weer en de nieuwe prinsen en prinsessen zijn inmiddels al bekend.
Ook wij als werkgroep zijn al druk bezig met de organisatie van het kindercarnaval in de tienertent, op dinsdagmiddag 9 februari.
Om dit kinderfeest te kunnen realiseren hebben we ieder jaar weer de hulp van vrijwilligers nodig. Deze vrijwilligers staan achter de diverse kramen waar de kinderen hun bonnetjes kunnen inruilen voor een heerlijke lolly, een zakje chips, een suikerspin of om even lekker op het springkussen te kunnen springen. Ook de gratis ranja moet uiteraard door vrijwilligers gemaakt en ingeschonken worden. En wat is een knutselhoek zonder iemand die de kinderen helpt met knippen en plakken.

Kortom: het hele kindercarnaval valt of staat met haar vrijwilligers!
Ben je ouder dan 12 jaar (jonger kan eventueel in overleg), hou je van carnaval en lijkt het je leuk om te helpen dit grandioze kinderfeest ook dit jaar weer tot een succes te maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen naar Kindercarnaval@onsnet.nu of te bellen naar mevr. L van Rekum, telefoonnummer 040-283 71 92
Uiteraard kan je hier ook terecht om geheel vrijblijvend meer informatie te vragen.