Voorrang bij kaartverkoop voor leden CV de Dwèrsklippels

09 Augustus 2019
Carnavalsvereniging de Dwèrsklippels is alweer volop begonnen met de voorbereidingen voor het mooie feest in februari 2020. Wie de nieuwe prins(es) wordt voor het komende seizoen blijft nog even spannend tot in november.
Wat wel al duidelijk is, is dat onze leden voorrang krijgen op niet-leden bij de kaartverkoop van al onze activiteiten zoals de Pronkzittingen, Brunch, Concert Carnavalesk, DolDwèrs etc.
Dit geldt echter alleen voor de leden die de contributie hebben voldaan vóór de voorverkoop periode.
Eind augustus zal de contributie dit jaar worden geïnd bij onze bestaande leden. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren of mocht deze incasso niet slagen dan verzoeken wij u de contributie zelf over te maken en contact op te nemen met onze ledenadministratie voor verdere juiste verwerking van uw gegevens. Het lidmaatschap kost jaarlijks € 11,11.
Mocht u lid willen worden én dus profiteren van de voorrang die u krijgt bij de kaartverkoop van al die te gekke dwèrse activiteiten, schrijf u dan nu in via onze website: (www.dwersklippels.nl/contact/lid_worden) of stuur een berichtje naar dwersklippels.secretaris@gmail.com