Steun CV de Dwersklippels via de actie van de Rabobank

30 September 2019

CV de Dwersklippels doen ook mee met de actie van de Rabobank:
Rabo Clubsupport.
U draagt toch onze vereniging ook een warm hard toe?
Stem dan voor ons en laat de bank ons extra steunen. U kunt stemmen tussen 27 september en 11 oktober.
Alvast dank voor uw steun namens onze vereniging.
upport: stemperiode gaat van start
[Rabo ClubSupport voetbalteam]
 

Over Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Rabobank. Growing a better world together.

Samen vieren we de winst!

Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen.

Lidmaatschap

Als lid van jouw Rabobank kun je stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan jouw lidmaatschap aan, zodat je volgend jaar ook jouw stem uit kunt brengen.
Stemmen
Leden kunnen stemmen op hun favoriete club in de periode van 27 september tot en met 11 oktober 2019. Leden van Rabobank ontvangen hiervoor een persoonlijke code via de post.
Creativiteitsprijs
Dit jaar hebben wij ook de creativiteitsprijs. Weet jij leden op een unieke manier te motiveren om op jouw club te stemmen?! Laat ons dit weten via
Presenteer uw club tijdens de uitreiking
We bieden graag podium aan lokale verenigingen. Vindt uw club het leuk zich tijdens de uitreiking te presenteren d.m.v. een korte demonstratie of act van maximaal 10 minuten? Stuur dan uiterlijk vrijdag 4 oktober een e-mail naar Nuenen.RRE@rabobank.nl met daarin een beschrijving van uw demonstratie. Indien uw club uitgekozen wordt voor het geven van een demonstratie, ontvangt u uiterlijk dinsdag 8 oktober bericht.
Uw campagne als inspiratie
Voert u op een bijzondere manier campagne om stemmen te werven, dan ontvangen wij hier graag een uitwerking van. Deze verwerken wij in de presentatie van de avond als inspiratie voor volgend jaar. De leukste, origineelste en creatiefste campagne maakt kans op een extra bijdrage voor de clubkas! Stuur uw uitwerkingen uiterlijk 11 oktober per e-mail naar Communicatie.RRE@rabobank.nl