Prins(es) der Dwèrsklippels Nuenen

23 Oktober 2015
Bij veel mensen beginnen er in de maand oktober zo langzaam aan toch weer die carnaval kriebels op te spelen. Achter de schermen zijn vele vrijwilligers in Nuenen, Gerwen en Nederwetten echt al weer maanden bezig om ook het komende Carnavalsseizoen weer knallend, succesvol en veilig te laten verlopen, zo ook bij CV de Dwèrsklippels.

De PKC (drie wijze mannen) van carnavalsvereniging De Dwèrsklippels heeft een nieuwe Prins(es) uitgekozen om Carnaval in 2016 weer te laten slagen zoals alle andere jaren. Maar zo’n keuze wordt niet zomaar bekend gemaakt. Het gonst al van de geruchten in Nuenen. De één denkt nog beter dan de ander te weten wie de nieuwe Prins of Prinses zal worden. Het blijft nog even gissen...

Er zijn wel enkele aanwijzingen waardoor de Nuenenaar te weten kan komen wie het zal zijn.
Hierbij de eerste 3 punten:
1. Ze staan dicht bij het vuur
2. Hij heeft een uiltje gevangen
3. Ze hebben het allemaal in de vingers


Hierna treft u nog twee keer 4 nieuwe aanwijzingen in de Rond de Linde aan en op woensdag 11 november 2015 wordt om 22.11 uur Witte Rook verwacht in het Park van Nuenen bij het Dwèrsklippel monumentje. Daar krijgt u ook de laatste hint.
Op zaterdag 28 november is dan de onthulling in Het Klooster van diegenen die de kar gaan trekken voor het carnavals jaar 2015/2016. Het belooft een hele happening te worden.
Noteer deze datum alvast in uw agenda. ’s Middags wordt dan de nieuwe jeugdprins/prinses verwelkomd en ’s avonds is natuurlijk Het Dwèrsdebuut.