In Memoriam: Piet Verhees

9 januari 2023 †

In Memoriam: Piet Verhees

Piet was van jongs af aan, al verbonden met C.V. De Dwèrsklippels. In 1965 werd hij Lid van de Raad van Elf. Dat ging er heel anders aan toe dan tegenwoordig. Geen vrijwilligers, werkgroepen, of wat dan ook, de leden van de Raad van Elf organiseerde alles zelf. Maar vergeet ook de partners niet. Zij waren de drijvende kracht achter de mannen, zo ook Jo, de vrouw van Piet. De deur van hun huis op het Eeneind stond altijd open, het was dan ook een zoete inval.

Voor Piet was niets te veel. Hij was altijd flink in touw voor de vereniging. De Kindercarnaval, de Seniorencarnaval (wat toen bejaardenbal werd genoemd), kranten rondbrengen, de dansmariekes begeleiden (toen kon dat nog), schertsonderscheidingen maken, niets was Piet teveel, hij was van alle markten thuis. En met zijn droge humor, heeft Piet zijn activiteiten met veel plezier uitgevoerd.

Toen Piet ging stoppen met het geüniformeerd gedeelte, bleef hij de vereniging en het Carnaval een warm hart toedragen. Hij werd dan ook tot erelid van vereniging benoemd en daar was hij best een beetje trots op en liet dat op zijn eigen manier merken. Op hoge leeftijd was Piet nog steeds aanwezig op het Seniorencarnaval, waar hij veel plezier aan beleefde. Ook het Carnavalesk Concert, was een activiteit welke hij niet wilde missen. En toen kwam de man met de hamer. Zijn gezondheid liet Piet in de steek en was een opname in de Akkers onvermijdelijk. Weg uit zijn vertrouwde omgeving.

Piet, super bedankt voor al het verzette werk en je humor. Wij wensen je kinderen, kleinkinderen en allen die je dierbaar waren, heel veel sterkte. Zij moeten nu zonder jou verder, maar kunnen zich gelukkig troosten met de vele mooie herinneringen, die jij hebt achtergelaten.

Piet, waar je ook mag zijn, het ga je goed, Allaaaf!