Vol trots presenteren wij onze Heerboer Ton

21 februari 2020

 

Stipt om 15.00 uur vanmiddag is de nieuwe heerboer van de Dwersklippels bekendgemaakt: Ton Smeets, 73 jaren jong.

Ton woont sinds 1970 in Nuenen, maar is van oorsprong een Strijpse Kraai. Hij kwam al heel lang in Nuenen en ontmoette daar dan ook in 1965 de liefde van zijn leven: Marian. Dit jaar vieren ze samen hun gouden bruiloft! De appel valt niet ver van de boom en zijn 2 dochters en 4 kleinkinderen vieren dan ook allemaal fanatiek carnaval! Sinds Ton is gestopt met werken doet hij veel vrijwilligerswerk in Nuenen, bij Speeltuin de Kievit, bij Senergiek en de Wandelclub WSV. Kortom, nu heeft hij het net zo druk als toen hij nog werkte!

 

 

 

Het laatste nieuws

Glimlach dankzij dwèrse keitjes

Het begon als een plan voor een creatieve activiteit voor haar minigarde, maar de ‘dwèrse keitjes’ van Daisy van Hees ontketenden een steentjesrage in Dwèrsklippelgat.

Lees meer

Toch een beetje carnaval

Om toch even het carnavalsgevoel op te roepen in Dwèrsklippelgat maakten die-hard carnavallers Gertje Raassens en Dick Boonman een Nuenens carnavalslied.

Lees meer

Nieuwe website is live!

Vol trots presenteren wij onze volledig vernieuwde website. Helemaal in de stijl van C.V. de Dwèrsklippels! Boordevol wetenswaardigheden, mooie foto’s, een overzichtelijke agenda en alle evenementen.

Lees meer

De Club111-verrassing

Onze carnavalsvereniging heeft onverwacht een cheque van 444 euro gekregen van Club111. Een fantastische geste, die heel welkom is en goed gebruikt zal worden voor carnaval 2022. Bedankt allemaal!

Lees meer

Dank voor de Clubsupport

Wauw, wat zijn wij blij en trots dat zóveel mensen op De Dwèrsklippels hebben gestemd bij Rabo ClubSupport! Onze vereniging krijgt maar liefst 1.164,18 euro van de Rabobank dankzij jullie support!

Lees meer

Streep door carnaval 2021

De besturen van de carnavalsverenigingen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten hebben besloten in 2021 géén traditioneel carnavalsprogramma te organiseren. We richten ons nu op carnavalsseizoen 2022.

Lees meer
Cart
  • No products in the cart.