Vol trots presenteren wij onze Heerboer Ton

21 februari 2020

 

Stipt om 15.00 uur vanmiddag is de nieuwe heerboer van de Dwersklippels bekendgemaakt: Ton Smeets, 73 jaren jong.

Ton woont sinds 1970 in Nuenen, maar is van oorsprong een Strijpse Kraai. Hij kwam al heel lang in Nuenen en ontmoette daar dan ook in 1965 de liefde van zijn leven: Marian. Dit jaar vieren ze samen hun gouden bruiloft! De appel valt niet ver van de boom en zijn 2 dochters en 4 kleinkinderen vieren dan ook allemaal fanatiek carnaval! Sinds Ton is gestopt met werken doet hij veel vrijwilligerswerk in Nuenen, bij Speeltuin de Kievit, bij Senergiek en de Wandelclub WSV. Kortom, nu heeft hij het net zo druk als toen hij nog werkte!

 

 

 

Het laatste nieuws

Jassen container

Jassen container

Baal jij ook altijd zo als je je jas in de kroeg weer eens kwijt bent? Dan hebben wij nu de oplossing! Een jassen container in het Park tijdens carnaval!

Lees meer
Kleurplaat Optocht

Kleurplaat Optocht

Ook aan de kleintjes wordt gedacht met carnaval! Wat dacht je van deze prachtige kleurplaat! Deze staat ook in de carnavalskrant. Download ‘m hier!

Lees meer
Huisregels

Huisregels

Hoe zorgen we er samen voor dat carnaval leuk, gezellig én veilig verloopt? Lees hier alles over onze huisregels, dan maken we er één groot feest van!

Lees meer
Optocht: het goat aan!

Optocht: het goat aan!

Het goat aan! De optocht van C.V. De Dwèrsklippels is in volle voorbereiding. Lees hier verder voor alle informatie.

Lees meer
In Memoriam: Piet Verhees

In Memoriam: Piet Verhees

Maandag 9 januari j.l. is ons erelid Piet Verhees overleden. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe. Lees hier verder.

Lees meer