Ziekenbezoek

Prinses Femme gaat op zieken bezoek.
Voor Prinses Femme en de drie mannen!!! Betekent carnaval het feest der zotten onder het moto Let’ s pronk.
Zij denkt tijdens de carnavals bezigheden ook aan de mensen waar het op dat moment even niet zo goed mee gaat. Dit betekend dat de prins en Adjudanten tijdens de carnavalsdagen ook een bezoekje brengen met een kleine attentie bij mensen die dat nodig hebben.
Ook brengt een afgevaardigde van de prins (Heerboer/Barones) met klein gevolg op maandag ochtend een bezoek aan het huiskamer project van het Steunpunt. Dit project is voor mensen die behoefte hebben aan een praatje, een schouderklopje of een bemoedigend woord na bijvoorbeeld een nare ervaring zoals het overlijden van een dierbare, of na een ernstige ziekte, kortom mensen die wat extra aandacht heel goed kunnen gebruiken.
Als u iemand weet in u kenniskring/familie die wel door een bezoekje van de prins met klein gevolg een beetje opgepept wil worden, laat dat dan even weten. U moet er wel van overtuigd zijn dat de te bezoeken persoon het op prijs stelt.
Naam en adres gegevens doorgeven voor 14-02-2020 op: 040-2833066 of 06-20352363                       Mailen kan ook naar riahoefnagels@gmail.com.
Met carnavalsgroet alaaf                                                                                                                                                                Ria Hoefnagels Coördinator Ziekenbezoek                                                                                                               
CV. De Dwersklippels.
                         Evenementen dit seizoen:

Ziekenbezoek
Datum: 21 Februari 2020
Tijd: 13:00 t/m 17:00
Plaats: Nuenen