Seniorencarnaval

Senioren carnaval groot succes in de resitentie.

Om 14.00 uur vrijdag middag 1 maart druppelen de senioren nog onwennig binnen in de resitentie op het Vincent van Goghplein in de fraaie sfeervolle nieuwe locatie. Mooie aankleding, in de top hangen grote kroonluchters alles in een hele ander stijl. Het podium is nu in de breedte geplaatst en Iedereen kan nu goed zien wat daar allemaal op gebeurd.
Klik hier om de foto's te bekijken van 2019

De carnaval wordt met muziek en gezelligheid geopend dit evenement dat door de senioren commissie op touw gezet is voor alle senioren van Nuenen.                                                 
Er is een vol en afwisselend programma Tonny Wijnands de verteller bijt het spits af. Oude herinneringen werden opgehaald zoals Bonanza, de Shadows, Heino ga zomaar door veel artiesten die hij naar voren toverde met zang en verhaal was een ware herbeleving, Waar hij de lachers op zijn hand had en iedereen genoot er van.

Burgemeester Maarten Houben en wethouder Ralf Stultiens verrasten de senioren met een bezoekje. Pieter van Wijk kletst de uurtjes aan elkaar en zorgde samen met de artiesten voor deze topmiddag. Maar ook het optreden van zangeres Gertje Raassens hadden de senioren niet willen missen. vele zongen met volle borst mee. Ook de tonproaters Maarten van Burg en Dolf Schrama probeerde er een feestje van maken, tussen door speelde T’ orkestje’ gezellige muziek waar op gedanst kon worden. Vrolijke vrijwilligers voorzien de senioren aan tafel met de regelmaat van een natje en een droogje. Ook wordt er tijd gemaakt voor het officieel gedeelte, afgelopen jaar hadden we een geweldige Heerboer die het zo leuk vond en het best nog een jaartje wilde over doen maar dit jaar is de keuze gevallen op een

Barones, Gertje Raassens

die gesteund word met haar taken door haar levens partner Harrie van de Hurk zei weten wel wat feesten is, Gertje is verzorgend ingesteld, Kookt heel graag en zingen kan ze als de beste dat had ze al laten horen. 23 juni geeft ze zelfs een concert in het van Goghkerkje Zei mag dit jaar prins Pretium en gevolg verwelkomen op het senioren carnaval en dat gebeurde met veel enthousiasme.
Om 17.30 uur komt Prins Pretium en gevolg binnen waarna een uitwisseling van onderscheidingen volgt. Als start van de senioren carnaval schitterde de meiden van de dansgarde ze deden het hartstikke goed en met veel plezier. Er werd genoten van een fantastische middag en iedereen wie toen nog zin had werd uitgenodigd door Prins Pretium en Barones Gertje Raassens en gevolg voor een polonaise als afsluiting van deze middag. Ja, deze fantastische traditie blijven we er inhouden met alleen maar vrolijke gezichten, de senioren hebben genoten. Fijn dat door de senioren commissie zo’n mooie feest op touw is gezet. Dit traditioneel gebeuren is toch niet meer weg te denken in het Nuenense carnaval.
 
Coördinator Ria Hoefnagels 
Senioren carnaval voor de ouderen
CV De Dwersklippels
                                                           

 

Klik hier om de foto's te bekijken van 2019Evenementen dit seizoen:

Seniorencarnaval
Datum: 01 Maart 2019
Tijd: 14:00 t/m 18:00
Plaats: ResiTentie Vincent van Goghplein