Seniorencarnaval

Senioren carnaval gaat naar de Tent.

Eindelijk is het weer zover we zijn er weer helemaal klaar voor om ook in 2019 carnaval voor de ouderen tot een succes te laten worden onder leiding van een nieuwe Barones of Heerboer en samen gaan we er een gezellig carnavalsmiddag van maken. Omdat dit traditioneel gebeuren niet meer weg te denken in het Nuenens carnaval.

Het klooster zal niet meer de plek zijn voor de ouderen die graag onder de mensen zijn en van een feestje houden. Deze vrijdag middag 1 maart gaan we niet naar het klooster maar naar de tent voor het senioren carnavalsbal. Dit feest is toegankelijk voor alle ouderen vanaf 55 jaar ze zijn van harte welkom, natuurlijk ziet iedereen er leuk verkleed uit al was het maar met een kleurrijke carnavals sjaal, slinger of een hoedje. Het is tenslotte carnaval en dan ziet iedereen er een beetje anders uit.
Alle senioren worden ontvangen met koffie of thee, gebak bij binnenkomst en broodjes na de pauze. De stoelen en de tafels zijn zo neergezet zodat de ouderen alles optimaal kunnen zien en kunnen genieten van dit alles. Wij presenteren met groot enthousiasme een live orkestje, een tonpraters en artiesten, Pieter van Wijk praat dit feestje aan elkaar. Nu is er echt geen reden meer om op vrijdagmiddag 1 maart 2019 thuis te blijven.
Afgelopen jaar zagen we een geweldige Heerbroer Frans Spoek met zijn vrouw Marijke Spoek-Martens die hem steunde bij zijn taken. Nu is de eer aan de nieuwe Barones of Heerboer die er heel veel zin in heeft. Want de Barones of Heerboer mag dit jaar de nieuwe prins en gevolg verwelkomen op het ouderen carnaval en gaat hun met veel enthousiasme onthalen. Want zij of hij heeft de gastvrijheid hoog in het vaandel.
De carnaval wordt met muziek en gezelligheid geopend dit evenement dat door de commissie van de senioren carnaval op touw gezet is voor de ouderen van Nuenen.                     
Kaartverkoop!
Kaartjes kosten 5, - euro
Te koop op de website: www.dwersklippels.nl/kaartverkoop 
Of
Bij Het klooster op dinsdag 5 februari en donderdag 7 februari van 13.00 uur tot 16.00
Of
Bij Riky Foederer op de Voirt 5 telefoonnummer 040-2834329.

We zien jullie graag op de nieuwe locatie in de tent op het van Gogh plein.
Het seniorenbal begint 14.00 uur en gaat door tot 18.00 uur.
 
Coördinator senioren carnaval voor de ouderen,                                                                          













Ria Hoefnagels cv de Dwersklippels

Klik hier om de foto's te bekijken van 2018



Evenementen dit seizoen:

Seniorencarnaval
Datum: 01 Maart 2019
Tijd: 14:00 t/m 18:00
Plaats: ResiTentie Vincent van Goghplein