Kindercarnaval

Klik hier voor de foto's
Vrijwilligers gezocht Kindercarnaval!!

Het lijkt nog erg ver weg, maar voor je het weet staat carnaval al weer voor de deur. Alle carnavals-verenigingen zijn alweer druk in de weer en de nieuwe prinsen en prinsessen zijn inmiddels al bekend. Ook wij als werkgroep zijn al druk bezig met de organisatie van het kindercarnaval in de tienertent, op dinsdagmiddag 25 februari 2020
Om dit kinderfeest te kunnen realiseren hebben we ieder jaar weer de hulp van vrijwilligers nodig. Deze vrijwilligers staan achter de diverse kramen waar de kinderen hun bonnetjes kunnen inruilen voor een heerlijke lolly, een zakje chips, een suikerspin of om even lekker op het springkussen te kunnen springen. Ook de gratis ranja moet uiteraard door vrijwilligers gemaakt en ingeschonken worden. En wat is een knutselhoek zonder iemand die de kinderen helpt met knippen en plakken.


Kortom: het hele kindercarnaval valt of staat met haar vrijwilligers!

Ben je ouder dan 12 jaar (jonger kan eventueel in overleg), hou je van carnaval en lijkt het je leuk om te helpen dit grandioze kinderfeest ook dit jaar weer tot een succes te maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen naar Kindercarnaval@onsnet.nu of te bellen naar mevr. L van Rekum, telefoonnummer 040-283 71 92
Uiteraard kan je hier ook terecht om geheel vrijblijvend meer informatie te vragen.

 

Kindercarnaval in de Tienertent op dinsdagmiddag.

Kindercarnaval op dinsdagmiddag. Inmiddels toch echt wel een begrip geworden binnen het Nuenense carnaval. Wij als werkgroep zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen. Snoepjes moeten ingekocht worden, de kramen moeten gereserveerd worden, en niet te vergeten moeten we ervoor zorgen dat er weer voldoende vrijwilligers zijn om dit allemaal mogelijk te maken.
 

Dinsdag 25 februari 2020 is het dan eindelijk weer zover!

Tijd voor het jaarlijkse festijn KINDERCARNAVAL! Van 13:00 tot ongeveer 17:30 is de tienertent op het Vincent van Goghplein weer geopend voor alle kinderen en hun aanhang.
Je kan hossen, springen, dansen en zingen op de  beats van onze DJ. Bij een speciale kassa kun je bonnetjes kopen, waarmee je bij heel veel kraampjes allerlei lekkernijen kunt kopen. Snoep, chips, popcorn, suikerspin, noem het maar op. Het is tenslotte feest! Ook is er weer een springkussen waar je lekker op rond kunt springen. Dit alles uiteraard tegen kinderprijsjes.
Wanneer je op tijd komt kun je zelfs een ware hoogheid zien! De jeugdprins komt ook langs met zijn gevolg en laat zijn dansmariekes een spetterend optreden weggeven. Misschien neemt hij ook de grote prins en de Blaospoepers wel mee!

Ben je moe van al dat gehos en gespring? Geen zorgen! Je kan lekker in de knutselhoek gaan knutselen of je laat je omtoveren tot een echte clown of prinses in de schminckhoek, gratis! Voor de dorstige kinderen is er ranja, ook helemaal voor niets!
Als je dan weer lekker uitgerust bent en je dorst gelest is, kun je gezellig met opa een dansje wagen, of voor mama een snoepzakje maken. Misschien krijg je papa wel zover dat hij de kabouterdans met je meedoet, of springt oma mee op de nieuwste hit van K3.

Uiteraard is er voor de kleine ongelukjes ook altijd EHBO aanwezig, die er voor zorgt dat je zo snel mogelijk weer verder kunt feesten.
De toegang tot dit kinderfestijn is ook dit jaar weer gratis. Reden genoeg dus om je carnavalspak aan te trekken en met al je vriendjes en vriendinnetjes naar de tent te komen, voor een groot feest, speciaal voor kinderen.

Tot dinsdag 25 februari

 
En wilt u het allemaal nog eens terugzien van vorig jaar? Via de website van de Dwèrsklippels kunt u de foto’s bekijken die ’s middags zijn gemaakt. Of ga rechtstreeks naar: https://www.dwersklippels.nl/fotos/kindercarnaval_2019
Dus als u kinderen of kleinkinderen hebt, vraag hen dan of u met ze mee mag naar het kindercarnaval in de Tienertent. Een feest dat u en uw (klein)kinderen niet mogen missen. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: kindercarnaval@onsnet.nu

Werkgroep Kindercarnaval,
Agneta, Geert, Jan, Lena en Patricia
 

Evenementen dit seizoen:

Kindercarnaval
Datum: 25 Februari 2020
Tijd: 13:00 t/m 17:00
Plaats: ResiTENTie Vincent van Goghplein