DolDwèrs

DolDwèrs 2019: Snollebollekes, Alpenzusjes en Pater Moeskroen!

 

Tja, wij hebben wel wat argumenten waarom jullie DolDwèrs 2019 niet mogen missen. Welke dat zijn, vragen jullie je af?


1: Snollebollekes komt! Ja, echt waar, we hebben deze topcarnavalsact weten te strikken voor DolDwèrs 2019, da's nondeju gaaf toch?


2: De Alpenzusjes zijn er ook weer! Na hun fantastische optreden op de eerste editie van DolDwèrs komen ze het op vrijdag 1 maart 2019 nog eens dunnetjes overdoen.
3: Pater Moeskroen! De formatie die in de jaren negentig al tenten op de kop zette met hits als 'Roodkapje' en 'Hela Hola Tuthola' is alive and kicking. Met hun typische sound, met elmenten van folk, Keltische muziek, klezmer en punk, zorgt de band ervoor dat stilstaan onmogelijk is.


4: Bart de Rooij komt zijn single zingen! Bart de Rooij? Ja, Bart de Rooij, die kennen jullie vast, want deze zanger komt gewoon uit ons eigenste Nuenen. Zijn single 'Jij bent het beste' is al meer dan 20.000 keer beluisterd op Spotify en al meer dan 16.000 keer bekeken op YouTube. Dus we gaan er vanuit dat jullie dit nummer keihard met hem gaan meeblèren tijdens DolDwèrs.Naast de artiesten blazen diverse blaaskapellen - ZsaZsaZsoe, 't Eenoodje, de Blaospoepers en Blusswerruk - het dak van de tent met meezingers, meedeiners en meeblèrnummers.


 

Jij komt toch ook? Zorg dat je een van de 1.100 kaartjes weet te bemachtigen. Op zaterdag 15 december gaan de eerste 500 stuks in de voorverkoop bij Jumbo Ton Grimberg. Maximaal 4 per persoon, 5 euro per stuk. De verkoop is van 19.00 tot 21.00 uur (of zoveel eerder als we uitverkocht zijn), graag contant en gepast betalen!

Later volgen nog twee verkoopmomenten. Deze worden aangekondigd op onze facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al het DolDwèrsnieuws: www.facebook.com/doldwers

 

Klik op de foto en bekijk de boodschap van de Alpenzusjes aan Nuenen...Evenementen dit seizoen:

DolDwèrs
Datum: 01 Maart 2019
Tijd: 20:30 t/m 01:00
Plaats: ResiTentie Vincent van Goghplein