DolDwèrs

Snollebollekes, Alpenzusjes en Pater Moeskroen!


Update kaartverkoop:

Heb jij bij de voorverkoop in december nog geen kaartje kunnen bemachtigen? Dan heb je nog twee kansen om jezelf te verzekeren van toegang tot dit keigezellige carnavaleske muziekfestijn. We knallen verdeeld over onderstaande datums nog eens 700 kaartjes (à 5 euro) in de verkoop:


Verkoopmoment 1
Zaterdag 23 februari van 10.00 tot 12.00 uur bij de kassa van de ResiTentie aan het Vincent van Goghplein. Een kaartje kost € 5. Betaal a.u.b. contant en gepast en kom op tijd, want op=op!

Verkoopmoment 2
Dinsdag 26 februari van 19.00 tot 21.00 uur bij de kassa van de ResiTentie aan het Vincent van Goghplein. Maximaal 4 kaartjes per persoon, zolang de voorraad strekt. Een kaartje kost € 5. Betaal a.u.b. contant en gepast. En kom op tijd, want op=op!
PS: Op deze avond kan er ook nog (gratis!) geschaatst worden op de ijsbaan in de tent.

Goed om te weten:
DolDwèrs is toegankelijk voor feestvierders vanaf 18 jaar. 
Dresscode: verkleed.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tja, wij hebben wel wat argumenten waarom jullie DolDwèrs 2019 niet mogen missen. Welke dat zijn, vragen jullie je af?


1: Snollebollekes komt! Ja, echt waar, we hebben deze topcarnavalsact weten te strikken voor DolDwèrs 2019, da's nondeju gaaf toch?


2: De Alpenzusjes zijn er ook weer! Na hun fantastische optreden op de eerste editie van DolDwèrs komen ze het op vrijdag 1 maart 2019 nog eens dunnetjes overdoen.
3: Pater Moeskroen! De formatie die in de jaren negentig al tenten op de kop zette met hits als 'Roodkapje' en 'Hela Hola Tuthola' is alive and kicking. Met hun typische sound, met elmenten van folk, Keltische muziek, klezmer en punk, zorgt de band ervoor dat stilstaan onmogelijk is.


4: Bart de Rooij komt zijn single zingen! Bart de Rooij? Ja, Bart de Rooij, die kennen jullie vast, want deze zanger komt gewoon uit ons eigenste Nuenen. Zijn single 'Jij bent het beste' is al meer dan 20.000 keer beluisterd op Spotify en al meer dan 16.000 keer bekeken op YouTube. Dus we gaan er vanuit dat jullie dit nummer keihard met hem gaan meeblèren tijdens DolDwèrs.Naast de artiesten blazen diverse blaaskapellen - ZsaZsaZsoe, 't Eenoodje, de Blaospoepers en Blusswerruk - het dak van de tent met meezingers, meedeiners en meeblèrnummers.


 

Houd onze faceboopagina in de gaten voor al het DolDwèrsnieuws: facebook.com/doldwers

 

Klik op de foto en bekijk de boodschap van de Alpenzusjes aan Nuenen...Evenementen dit seizoen:

DolDwèrs
Datum: 01 Maart 2019
Tijd: 20:30 t/m 01:00
Plaats: ResiTentie Vincent van Goghplein