februari 13, 2023 19:00 - 23:59 Nuenen

Mannen van de Maondag

Mannen van de Maondag

Datum: 13 februari 2023

Tijd: 20:00 – 23:30 uur

Locatie: ResiTENTie

Entree: €20,-

Maandag vóór carnaval pakken we uit voor de mannen. Deze avond is de tent helemaal beschikbaar voor “ons mannen”. Met vrienden, collega’s, buurtgenoten, familieleden of bekenden uit het verenigingsleven geniet je van een biertje (of iets anders) terwijl diverse carnavals artiesten op het podium zorgen voor muziek en een lach. Maak deze mannenavond mee! Voor € 20,00 krijg je bij de entree een flinke bierpul die je bij de bar mag laten vullen (eerste rondje dus in de prijs inbegrepen en de bierpul mag je houden!).

DJ René, Rob Bouwman, de Skoepies, Theo van Kessel, Frank Hoek en Dè valt op gaan er samen een dolle boel van maken.
Klik hier om de flyer te openen.

Bestel hier je tickets door op onderstaande button te klikken. Bij vragen: mail naar dwersklippels.kaartverkoop@gmail.com.

 

Tickets

 

 

 

 

Evenementen

Dwèrse babes bingo avond14 februari 2023

Dwèrse babes bingo avond
14 februari 2023

Zeker 300 vrouwen zetten de ResiTENTie volledig op z’n kop tijdens de Dwèrse Babes Bingo Avond. Da’s bingo met een flinke scheut dwèrsigheid. Laat die bingoballen maar flink rollen en de prijzen vallen.

Lees meer
Seniorencarnaval Barones Ria17 februari 2023

Seniorencarnaval Barones Ria
17 februari 2023

Voor degenen bij wie carnaval gewoon lekker door de aderen blijft stromen, organiseren wij het seniorencarnavalsval in onze ResiTENTie. Artiesten, live muziek, dans en meer, inclusief een natje en droogje.

Lees meer