februari 15, 2021 00:00 - februari 21, 2021 23:45 Nuenen

Jubileumfeest 6 x 11 jaar

6 x 11 jaar: JUBILEUMJAAR DE DWÈRSKLIPPELS GAAT VAN START

 

Datum: vrijdag 10 november 2023

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Klooster

Entree: €5,- (inclusief 2 consumptiemunten)

Dresscode: zwart/wit (niet carnavalesk!)

 

De feestelijke klanken van carnaval zullen dit jaar nog luider en vrolijker klinken, want we staan als carnavalsvereniging De Dwèrsklippels op het punt een opmerkelijke mijlpaal te bereiken: 66 jaar van ongeëvenaarde feestvreugde! Dit bijzondere jubileumseizoen gaan we met gepaste grandeur vieren en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van het feest der feesten.

Kleurrijk verleden, bruisende toekomst
Met een rijke geschiedenis die 66 jaar teruggaat, hebben we als De Dwèrsklippels een mooie rol gespeeld in het verlevendigen van carnavalstradities in Nuenen dwèrs. Ter ere van ons bruisende en kleurrijke verleden, gaan we het komende carnavalsseizoen doordrenken met diverse unieke uitingen die de geest van onze 66-jarige reis weerspiegelen.

Noteer 10 november in je agenda
Ons jubileumjaar gaat van start met een spetterend openingsfeest op vrijdag 10 november a.s. Hoewel de organisatie nog in de hoogste geheimhouding verkeert over de details van deze speciale avond, belooft ze ons een avond vol verrassingen, spektakel en gezelligheid. Hier wil jij bij zijn! Dus zet deze datum alvast maar in je agenda. We verklappen nu nog niks, binnenkort volgt meer. Volg ons via de website en onze socials. Stay tuned!

Kaartverkoop (klik op de button hieronder)
Vrije verkoop is maandag 16 oktober gestart. Zowel leden als niet-leden kunnen (meerdere) kaarten bestellen.
Bij vragen mail naar: dwersklippels.kaartverkoop@gmail.com

 

Koop tickets

 

Bekijk fotos

Evenementen

Jeugdreceptie13 januari 2024

Jeugdreceptie
13 januari 2024

De toekomst van carnaval vieren begint hier: alle jeugd komt samen in het Klooster om de nieuwe Jeugdprins en -Prinses te feliciteren. Kom jij ook naar de Jeugdreceptie?

Lees meer
Prinsreceptie13 januari 2024

Prinsreceptie
13 januari 2024

Dé gelegenheid om er weer lekker in te komen voor carnaval 2024: de receptie van onze nieuwe prins(es) in het Klooster. Drukbezocht door familie, vrienden en bevriende verengingen. Aansluitend volgt een groot feest!

Lees meer
Dwèrse babes bingo avond6 februari 2024

Dwèrse babes bingo avond
6 februari 2024

Zeker 350 vrouwen zetten de ResiTENTie volledig op z’n kop tijdens de Dwèrse Babes Bingo Avond. Da’s bingo met een flinke scheut dwèrsigheid. Laat die bingoballen maar flink rollen en de prijzen vallen.

Lees meer
Mannenavond7 februari 2024

Mannenavond
7 februari 2024

Alle mannen opgelet! Een nieuwe carnavaleske feestavond speciaal voor jullie! Muziek, pullen met bier… feest. Kortom, lachen, gieren, brullen. Zorg dat je erbij bent!

Lees meer