Brigit Span vrijwilliger 2020

19 september 2020

 

Een podium en spotlight zaten er niet in dit jaar, onze jaarlijkse vrijwilligersavond moesten we helaas afgelasten. Maar niks zo mooi als de zon als schijnwerper, die onze vrijwilliger van 2020 dik verdient: Brigit Span!

Waar moeten we beginnen? Met onstuitbaar enthousiasme wist ze de afgelopen jaren met haar werkgroep onze vrijdagse avond Doldwèrs naar een carnavalshappening van ongekend niveau te tillen.

Daarnaast is zij een van de drijvende krachten achter de socialmediakanalen van onze vereniging.

Dit jaar zette ze als bingomeister een tent vol dames op zijn kop. En ze is natuurlijk een absolute carnavalsliefhebster pur sang!

Enfin, te veel om op te noemen. Maar redenen genoeg om haar in het zonnetje te zetten. Vanmiddag kreeg ze uit handen van onze voorzitter Roel haar duimpje overhandigd. Gefeliciteerd Brigit en alaaf!

 

Het laatste nieuws

Nieuwe website is live!

Vol trots presenteren wij onze volledig vernieuwde website. Helemaal in de stijl van C.V. de Dwèrsklippels! Boordevol wetenswaardigheden, mooie foto’s, een overzichtelijke agenda en alle evenementen.

Lees meer

De Club111-verrassing

Onze carnavalsvereniging heeft onverwacht een cheque van 444 euro gekregen van Club111. Een fantastische geste, die heel welkom is en goed gebruikt zal worden voor carnaval 2022. Bedankt allemaal!

Lees meer

Dank voor de Clubsupport

Wauw, wat zijn wij blij en trots dat zóveel mensen op De Dwèrsklippels hebben gestemd bij Rabo ClubSupport! Onze vereniging krijgt maar liefst 1.164,18 euro van de Rabobank dankzij jullie support!

Lees meer

Streep door carnaval 2021

De besturen van de carnavalsverenigingen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten hebben besloten in 2021 géén traditioneel carnavalsprogramma te organiseren. We richten ons nu op carnavalsseizoen 2022.

Lees meer

Carnaval zonder prins(es)

De vier carnavalsverenigingen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten hebben besloten om komend seizoen géén prins(es) carnaval en gevolg te installeren. Dit betekent géén prinsenwissels, recepties en sleuteluitreiking.

Lees meer

Paul Coolen erelid

Paul Coolen is benoemd tot erelid. Paul – sinds 1965 Dwèrsklippel – is lid van verdienste, bekleedde (bestuurs)functies, was prins en adjudant, en organiseerde Concert Carnavalesk, seniorencarnaval en de tienertent.

Lees meer
Cart
  • No products in the cart.