Brigit Span vrijwilliger 2020

19 september 2020

 

Een podium en spotlight zaten er niet in dit jaar, onze jaarlijkse vrijwilligersavond moesten we helaas afgelasten. Maar niks zo mooi als de zon als schijnwerper, die onze vrijwilliger van 2020 dik verdient: Brigit Span!

Waar moeten we beginnen? Met onstuitbaar enthousiasme wist ze de afgelopen jaren met haar werkgroep onze vrijdagse avond Doldwèrs naar een carnavalshappening van ongekend niveau te tillen.

Daarnaast is zij een van de drijvende krachten achter de socialmediakanalen van onze vereniging.

Dit jaar zette ze als bingomeister een tent vol dames op zijn kop. En ze is natuurlijk een absolute carnavalsliefhebster pur sang!

Enfin, te veel om op te noemen. Maar redenen genoeg om haar in het zonnetje te zetten. Vanmiddag kreeg ze uit handen van onze voorzitter Roel haar duimpje overhandigd. Gefeliciteerd Brigit en alaaf!

 

Het laatste nieuws

Prinsenwissels naar januari 2022

De Prinsenwissels van november worden verplaatst naar januari. Dit hebben de vier besturen van de carnavalsverenigingen vrijdag j.l. besloten. Lees hier verder.

Lees meer
Tweede series hints van de Neije!

Tweede series hints van de Neije!

Hierbij de tweede serie hints van de nieuwe Hoogheden van Dwersklippelgat! Heb jij al enig idee? We horen al enkele namen circuleren! Dat maakt het extra spannend! Klik hier om verder te lezen.

Lees meer
Nieuwe hints… voor de jeugd!

Nieuwe hints… voor de jeugd!

Klik hier om de tweede serie hints voor de nieuwe jeugdprins of-prinses te lezen! Ben jij ook zo benieuwd??? We wachten in spanning af…. of ga jij echt op “Prinsenjacht”???

Lees meer

Eerste hints van de Neije…

Ze zijn “onder ons”…. de nieuwe kartrekkers van Dwèrsklippelgat. Wie oh wie gaan Prinses Femme en haar Drie Mannen opvolgen?? De spanning stijgt langzaam naar een hoogtepunt…

Lees meer