Brigit Span vrijwilliger 2020

19 september 2020

 

Een podium en spotlight zaten er niet in dit jaar, onze jaarlijkse vrijwilligersavond moesten we helaas afgelasten. Maar niks zo mooi als de zon als schijnwerper, die onze vrijwilliger van 2020 dik verdient: Brigit Span!

Waar moeten we beginnen? Met onstuitbaar enthousiasme wist ze de afgelopen jaren met haar werkgroep onze vrijdagse avond Doldwèrs naar een carnavalshappening van ongekend niveau te tillen.

Daarnaast is zij een van de drijvende krachten achter de socialmediakanalen van onze vereniging.

Dit jaar zette ze als bingomeister een tent vol dames op zijn kop. En ze is natuurlijk een absolute carnavalsliefhebster pur sang!

Enfin, te veel om op te noemen. Maar redenen genoeg om haar in het zonnetje te zetten. Vanmiddag kreeg ze uit handen van onze voorzitter Roel haar duimpje overhandigd. Gefeliciteerd Brigit en alaaf!

 

Het laatste nieuws

Jassen container

Jassen container

Baal jij ook altijd zo als je je jas in de kroeg weer eens kwijt bent? Dan hebben wij nu de oplossing! Een jassen container in het Park tijdens carnaval!

Lees meer
Kleurplaat Optocht

Kleurplaat Optocht

Ook aan de kleintjes wordt gedacht met carnaval! Wat dacht je van deze prachtige kleurplaat! Deze staat ook in de carnavalskrant. Download ‘m hier!

Lees meer
Huisregels

Huisregels

Hoe zorgen we er samen voor dat carnaval leuk, gezellig én veilig verloopt? Lees hier alles over onze huisregels, dan maken we er één groot feest van!

Lees meer
Optocht: het goat aan!

Optocht: het goat aan!

Het goat aan! De optocht van C.V. De Dwèrsklippels is in volle voorbereiding. Lees hier verder voor alle informatie.

Lees meer
In Memoriam: Piet Verhees

In Memoriam: Piet Verhees

Maandag 9 januari j.l. is ons erelid Piet Verhees overleden. Wij wensen zijn familie veel sterkte toe. Lees hier verder.

Lees meer