Leukste bestuur van Nuenen zoekt jou!

Carnavalsbestuur zoekt leden

12/05/2021

Hoe leuk is het om bestuurslid te mogen zijn van de Dwèrsklippels? En elk jaar al die duizenden Nuenenaren te zien, horen en voelen genieten van het skônste fiske van het jaar? Niks mooiers dan dat!

Laat er nou toevallig een plek vrij zijn gekomen voor jou

Om als bestuurslid volgend jaar samen met al die andere toppers uit onze bruisende carnavalsvereniging weer een weergaloos carnaval te organiseren. Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan!

Wat jij gaat doen?

Nadat  carnaval voorbij is, genieten we even van onze rust. Maar omdat ons carnavalshart al snel weer kriebelt, gaan we vanaf  april weer zoetjes aan de slag. We vertellen je graag alles over wat je als bestuurslid Geüniformeerd mee verzorgt. Dat is o.a.:

  • de communicatie voor o.a. Prinsenrôd, Senaat en Hofkapel
  • de prinsenwagen
  • de Heerboer/Barones
  • de Carnavalsmis en het ziekenbezoek
  • de Grote Klippel en de onthulling en verbranding daarvan

De verdere invulling bespreken we graag met je in een persoonlijk gesprek.

Wie we zoeken?

Kort maar krachtig: jou! Jij met een groot carnavalshart. Jij die enthousiast samen met ons carnaval in Nuenen het feest der feesten wil laten zijn. Voor jong en oud. Voor nu en de toekomst 

Nieuwsgierig geworden? Mail ons nu!

Contactpersoon Roel Kuijpers dwersklippels.voorzitter@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Het laatste nieuws

Jeugdbegeleiders gezocht!

Het oergevoel voor carnaval begint bij onze jongste Nuenense Dwèrsklippeltjes. De Dwèrsklippels zoeken dan ook enthousiaste begeleiders voor de jeugd. Meld je aan!

Lees meer

Glimlach dankzij dwèrse keitjes

Het begon als een plan voor een creatieve activiteit voor haar minigarde, maar de ‘dwèrse keitjes’ van Daisy van Hees ontketenden een steentjesrage in Dwèrsklippelgat.

Lees meer

Toch een beetje carnaval

Om toch even het carnavalsgevoel op te roepen in Dwèrsklippelgat maakten die-hard carnavallers Gertje Raassens en Dick Boonman een Nuenens carnavalslied.

Lees meer

Nieuwe website is live!

Vol trots presenteren wij onze volledig vernieuwde website. Helemaal in de stijl van C.V. de Dwèrsklippels! Boordevol wetenswaardigheden, mooie foto’s, een overzichtelijke agenda en alle evenementen.

Lees meer

De Club111-verrassing

Onze carnavalsvereniging heeft onverwacht een cheque van 444 euro gekregen van Club111. Een fantastische geste, die heel welkom is en goed gebruikt zal worden voor carnaval 2022. Bedankt allemaal!

Lees meer

Dank voor de Clubsupport

Wauw, wat zijn wij blij en trots dat zóveel mensen op De Dwèrsklippels hebben gestemd bij Rabo ClubSupport! Onze vereniging krijgt maar liefst 1.164,18 euro van de Rabobank dankzij jullie support!

Lees meer
Cart
  • No products in the cart.